fredag 30 april 2010

28 april, marknad

Idag efter dagis drog vi på marknad med kompisen N och hans mamma. Jättekallt och regnigt var det. Inte så skönt, men fördelen var att det inte var så mycket folk. När det är fint väder vallfärdar folk till marknaden så man nästan inte får plats. Iallafall. Viktigast på marknaden idag var polkagrisarna tyckte alla barn. Mycket gott och klibbigt och första gången för A och M.
Och sen ville A ha en Woodie att sätta på sina foppisar och sen fick barnen välja ett varsitt paket klistermärken att sätta på sin cykel för att de alltid frågar "Är det här min?" så fort de ska cykla. Så tanken var att de skulle välja olika så att de kan känna igen sina cyklar och inte ta fel. A valde det här klistermärkspaketet.

Särskilt det här klistermärket hade han tänkt sig. Så sött att han valde så "o-killigt"! Men Snövit gillar han ju förstås och Spiderman har han aldrig sett.




M kunde inte bry sig mindre. Hon hade ingen som helst lust att välja klistermärken. Hon var väldigt upptagen med sin polkagris nämligen.

Inga kommentarer: