tisdag 23 augusti 2011

Cirkusen






Igår kväll var hela familjen på cirkus! Nice att göra något ihop. Och kul att träffa på gamla dagiskompisar. Fast egentligen, hur jättekul är det med clowner som spelar saxofon i en kvart. Och som ramlar runt. Mamman och pappan har väl lite tråkig humor helt enkelt. Men barnen gillade cirkus! Och fick prova på sockervadd för första gången. "Får man slicka?", frågade M. "Får man svälja?", frågade A. Och kul med katterna tyckte A och M. Och hundarna och att få rida på hästen. Ett varv och ett foto på äventyret för femtio pix, som hittat. Och när farmor efteråt frågade A vilket som var bäst på cirkusen svarade han: "Att sitta brevid Amanda!"

2 kommentarer:

B-M sa...

Jag har heller aldrig gillat clowner. Inte ens när jag var liten. Blev bara trött när dom aaaldrig kom upp på den där stolen dom prompt skulle stå på och spela fiol (eller om det var saxofon).

Emmas Andra Bullar sa...

Nämen var ni också där! Annie var där med mormor och morfar! Premiär för sockervadd där med! Samt en sån där lysande sak med hem som Molly håller i! Det hade tydligen varit en kanonkväll!
Och i morse tog hon bussen till skolan utan att blinka, stora tjejen!
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam!