söndag 6 november 2011

Tygblöja vs lösvagina

Vår lilla budgetbäbis samlar ihop fler och fler bäbisgrejer inför ankomsten i mars. Förra helgen var vi ju och snikade till oss lite urväxta kusinbäbiskläder och fick till och med en och annan amningsbh med oss hem. Så himla perfekt. Och nu har vi tänkt att gå hela budgetvägen ut och prova på om tygblöjor är bra eller dåligt. M som slutade med blöjor dag och natt när hon var två år kostade cirka 9000 på blöjkontot. Och A som slutade ungefär när han var två-och-ett-halvt på dagen och nästan tre på natten, hans blöjperiod kostade cirka 14000 pix. Och det är ju supermycket pengar! Så nu har vi shoppat tygblöjor, 20 stycken (oanvända) på Tradera som tydligen ska räcka hela blöjperioden och växa med barnet, med knappar som man knäpper olika beroende på hur stort barnet är. Och med frakt och extra inlägg kostade det ungefär 1500 kronor. Fatta vilken skillnad! Så får vi väl se om vi säljer allt på Tradera igen efter en vecka och bara köper Pampers sen. Men vi ska prova. Men en rolig sak, när jag kollade säljarens övriga auktioner upptäckte jag att han/hon har valt att specialicera sig på tygblöjor. Och lösvaginor. Hehe.

7 kommentarer:

B-M sa...

Du fick inte en l-sv-g-n- på köpet då? som rabatt eller så

k-lina sa...

Inte vad jag vet. Men vi får se vad paketet innehåller när det kommer!

Emmas Andra Bullar sa...

Holy shit!! Har inte alls räknat på det där... A var 2,5 när hon slutade både dag och natt, vilka pengar! Ni gör helt rätt i att testa tygisar!
Du ska se att en lösvagina ligger i paketet också, he he!
Kramen!

Hanna sa...

Kanske är så att om man är vuxen o vill köpa en lösvagina (vilket äckligt ord förresten) så behöver man blöjorna också...

Anna sa...

Ja, heja miljön och plånboken! Lustig kombination, hette traderaren tygbjöjor & diverse?

Lena sa...

Hehe. Ska bli intressant att läsa resultatet sen. Vad ni tycker om blöjorna. Funderar också påa tt köpa det nämligen.

k-lina sa...

Emma: Ja fatta, plenty of money kostar blöjor tydligen. Vi har inte heller haft en tanke på det förut.

Hanna: Jag tror inte att lösvaginan är tänkt att kissa i ;) En rolig sak var att den hette typ fleshlight och såg ut som en ficklampa (höll på skriva flicklampa, haha) där det var tänkt att man skulle, ja, det man nu skulle göra!!

Anna: Ja, eller hur! Heja miljön och ekonomin. Och hihi, "tygblöjor och diverse", funny!!