lördag 14 november 2009

13 november, very important facts

Vi är inne på vår andra fem-myror-dvd-bok. Den första har repor överallt och går inte att titta på längre. Så vi köpte faktiskt en ny. Så nu är det den som toppar listan på mest sedda film här hemma. Och superbra är den faktiskt. (Fast sedan pappan kommenterade att Eva inte har någon bh på sig så kan man ibland inte låta bli att titta efter just det.) Typiskt.


A gillar nya bokhyllekonceptet med böckerna i olika färger. Och den här har han som kvällslektyr nu.




Barnen har en massa gosedjur på sina sängar. M:s djur får ju bara vara i sängen dagtid men A sover faktiskt med sina oftast. På M:s säng sitter och ligger (från vänster): Alfons (från mormor), Pingu och Pinga (A:s pingviner egentligen) och den lilla kaninen hon fick i 2-årspresent. Och så prickiga hunden som hon fick när hon fyllde ett och A:s katter från hans kattperiod; den lilla, Katten Jansson, från leksaksaffären i stan och den stora är en julklapp förra året från mormor.
På A:s säng sitter och ligger: En elefant som han fick av trolleri-S när han föddes, en gammal älg som mamman fått i födelsedagspresent av en arbetskompis, Pippi som M fick när hon fyllde 2 av kusin E, en mörkhyad docka från mammans 70-talsrum, en anka som mamman köpt på IKEA under sin värsta "Vännerperiod" och krokodilen som A fick när han fyllde tre av morbror E och hans M. Var inte det här intressanta fakta så säg?

2 kommentarer:

B-M sa...

Jo verkligen. Och särsklt P´s kommentar om BH-lösa Eva. Hm..

k-lina sa...

Hehe.