söndag 17 maj 2009

Dagens många outfits, tema - utan blöja!

Idag har M bytt kläder bra många gånger eftersom hon övat på att vara blöjlös! På sträcket hänger två röda leggings, ett par blå samt ett par randiga strumpbyxor! Och så tre trosor! M tittade ner lite förvånat när hon kissade men sen brydde hon sig inte så mycket trots att det borde ha känts lite småläbbigt med blöta byxor... Så helt redo att slänga blöjan for good känns hon inte än men det är spännande att prova!
Annars har idag mest gått i trädgårdens tecken! Vi har klippt och grävt och fixat. Och hoppat och hoppat förstås!!
Dagens outfit: (En av dem.) A i turkos t-shirt med monster. Meandi från Tradera 50 pix. A kallar den för sin Monsters Inc-tröja. Han är lite småmallig för att han har sett filmen och att han inte tycker den är läskig när M tycker det! Grå plyschbyxor och turkosa "fem myror"-strumpor från Lindex.


När det blev lite kyligare passade det bra att ta på sig finaste tröjorna som farmor har stickat! Det är "pippitröjor" i bomull och med jättefina toffsar på snoddarna. Barnen är inne på sin andra "pippitröja" eftersom den första har växts ur. M har helt sonika fått A:s gamla och A har fått en ny som visst är rätt lång men då räcker den länge och det är ju bra! Här har A bytt byxor till ett par röda för han ville inte ha hjälp när han kissade så det blev till att byta till ett par torra. M har en prickig tunika under sin tröja.


Och så M i dagens sista outfit. Efter ett glassmellis kändes det läge att byta igen! Jättefin klänning från Polarn, julklapp från morfar och B-M, leggings från Tradera. A:s katt, present från farmor, från Ikea. Tvättad i maskin efter en kräknatt för länge sen och därför inte sig helt lik, men gullig ändå tycker M!


Inga kommentarer: