söndag 21 februari 2010

21 februari, skotta skotta skotta


Den ena bilen var helt insnöad, liksom som i en egen liten snögrotta. Och det fanns ingenstans att lägga snön som man skottade bort eftersom snövallarna är typ två meter höga. Till och med på taket skottades det eftersom det säkert var en meter snö där. Alltså, räcker det inte med vinter nu?

5 kommentarer:

B-M sa...

I morse hade vi -28 på väg till jobbet och typ 2 meter snö. Det räcker verkligen!! Du vet möjligen inte vart man vänder sej för att klaga?

k-lina sa...

Ja, det är helt sjukt! Och nu snöar det IGEN. Jag är inte helt säker men jag tror att det är kungen man ringer till vid klagomål på vädret.

B-M sa...

Kung Bore kanske. Numret finns väl på Eniro i alla fall.

Anna sa...

Åh, våran bil är gömd bakom en stor snöhög spm vi har skottat upp från vallen (utanför bilen) som blir när plogen åker förbi. Vad ni kämpar på! Det som är bra är att man alltid känner sig så där nyttigt mör i kroppen efter skottningen.

k-lina sa...

B-M: Ja just ja. Och så kanske han även finns på den där sidan där ni brukar hänga där man kan se hur gamla folk är och sånt?

Anna: Hihi, ja det är kul att skotta fram bilen. Känns lite overkligt nästan. Ja lite motion får man förstås. Och så får man så rosiga kinder.(Och rinnande näsa.) ;)