tisdag 9 februari 2010

6 februari, lördagsmorgon


"Jag längtar efter pappa", sa A direkt på lördagsmorgonen. Hm. Lite trixigt att lösa eftersom pappan var kvar hemma för att jobba och jobba i garaget. Båda barnen morgonpysslar i nya outfiter, presenter från mormor. A i fina villervallakallingar med stjärnor. Och M i fin tunika från Lindex. Mamman var helt crazy och tog på barnen kläderna utan att tvätta dem först som jag alltid brukar göra i vanliga fall. Men hur är det med det där att tvätta kläder innan användning. Det har gått av bara farten sedan de var bäbisar men visst är det så att kläder innehåller gifter och baciller när de är nya?

4 kommentarer:

Hanna sa...

Visst är det mycket konstigt i nya kläder, tänk bara på hur läskiga nya lakan är... Kli kli på en mjuk liten barnkropp! Men så finakläder måste såklart provas direkt!

k-lina sa...

Ja visst är det rätt äckligt att inte tvätta kläderna innan?! En del verkar inte tänka på det alls. Men som sagt, nya lakan är ju superstela och luktar äckligt! Jag kommer fortsätta tvätta barnens kläder till de börjar gymnasiet bestämmer jag nu! ;)

Hanna sa...

Ja förmodligen, och M & A kommer knöla sina nyköpta kläder i garderoben för att de inte ska se nya ut och måsta tvättas innan de kan visas upp i skolan...

k-lina sa...

Hihi, ja så kommer de bergis att göra!!