tisdag 29 december 2009

29 december, dagens aktiviteter

Vår dag i bilder: Först tog vi sovmorgon men det har vi inget kort på förstås. (M kom in i vårt sovrum kvart i åtta och det var ju sovmorgon bara det. Men sen SOMNADE HON OM till nio och det har ju aldrig hänt tidigare, typ. Och A sov till nio han med. Kidsen vänder ju på dygnet som värsta fjortisarna när de har lov. Och ändå går de och lägger sig åtta på kvällen. Hm, blir spännande när dagis börjar sen. Har en känsla av att jag-vill-inte-gå-upp-pojken kommer att reagera en del.)

Iallafall, sen drog vi till gymmet. A sa: "jag ser ut som en sebra, för jag har svarta och vita byxor, som en sebra".



Sen åkte vi hem och lagade mat och softade och lyssnade på musik. A håller upp siffror så vi kan hålla reda på vilken låt vi lyssnar på.
Och så kom ju brevbäraren med två Tradera-klänningar till M. Två sommarklänningar för 12 kronor plus frakt, och så fick man visst matchande hårband till också. M var bara tvungen att prova den ena klänningen direkt.

Sen bakade vi muffins.
(M var för övrigt helt osnorig och ofebrig idag, hurra!)

Och kusin E kom och hennes föräldrar också förstås. Och vi började karva på marsipangrisen som vi fick av tomten i julklapp. Den var god och alla barnen ville ha äpplet som den har i munnen men det fick de faktiskt inte för man börjar faktiskt att skära bakifrån och sen får vi se vem som får äpplet när vi väl kommer dit.

Och sen var ju suga-bajs-nissen här också och rensade avloppet men det har vi ju inga kort på för det känns ju aldrig riktigt som att det är läge att ta kort vid sådana tillfällen.

2 kommentarer:

annben sa...

Kan allt undra vart Mollys klännings intresse kommer ifrån??????? Inte är det morsarvet ..i alla fall...kram

k-lina sa...

Nähä. Då måste det väl vara farsarvet. ;)